Enzo Knol Bereidt 1000ste Vlog Voor!

Enzo Knol

Vandaag nog de 999ste vlog, maar de YouTuber die in 2013 begon met vloggen is er ‘nu al’ druk mee bezig. Door de vele reacties via social media heeft Enzo begrepen dat zijn fans wel iets bijzonders verwachten.

Daarom is hij vandaag in de vlog druk aan het bellen om wat te regelen. Wat ook opmerkelijk is: hij kondigt aan dat vanavond 2 vrienden komen eten. Maar in de video komen ze niet meer voor.

Op Instagram had hij van die dag (3 dagen geleden toen de vlog werd opgenomen) al een foto geplaatst met onder andere Jeremy en Link. Het moet een vrolijke boel zijn geweest, maar die opnames zijn dus niet gebruikt.

Of wordt dit een aparte video die morgen online komt? Een aanwijzing: Milan is er ook bij en zet iets daarover op zijn Snapchat. Daar zie je dat Enzo zijn kijkers toespreekt over prijzen die ze kunnen winnen. Nou, we wachten af!

Zie ook: Waarom Enzo Knol niet naar de DYTG komt

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *