Enzo Knol Bevestigt: Fan Tessa Overleden

Enzo en Tessa

Op Twitter en onder de video’s van Enzo verschenen afgelopen dagen berichten dat het meisje Tessa die Enzo onlangs nog had bezocht is overleden. Tot nog toe had Enzo daar zelf nog niets over gezegd.

Vandaag in zijn vlog bevestigt Enzo dat Tessa op 5 januari is overleden. Ze is het meisje dat op een dag aan de deur van Enzo verscheen en vertelde dat ze heel erg ziek was. Enzo vond het goed dat ze hem opzocht wanneer ze maar wilde.

Niet lang meer te leven

Vorige maand kreeg hij bericht van de ouders dat Tessa niet lang meer te leven had. In de vlog waarin Enzo naar het Glazen Huis van 3FM gaat bezoekt hij ook het meisje. Dit is de laatste keer dat hij haar nog ziet.

Deze vlog is de enige die geopend wordt door een zeer emotionele Enzo. Hij kan nauwelijks zijn tranen bedwingen.

Zie de vlog: Enzo huilt om zieke fan en gaat naar Glazen Huis.

Maar in de vlog van vandaag is er natuurlijk vooral vrolijkheid. Hij eindigt wel speciaal voor Tessa met de woorden “Dikke-Vette-Peace.”

Ik wens namens alle fans van Enzo de familie van Tessa alle sterkte toe bij het verwerken van het verlies van dit lieve meisje. Auteur: artikel is geschreven volger van de YouTuber.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *