Enzo Knol Bij Vriendin Op Bezoek

Rachel en Enzo Knol

Enzo Knol is vandaag in Assen op bezoek bij een oude vriendin. Dee is niet mee. Ze heet Rachel en Enzo heeft haar al iets van 3 of 4 jaar niet meer gezien.

Wat hij precies met ‘vriendin’ bedoelt wordt niet helemaal duidelijk. Deze Rachel is niet eerder in zijn vlogs voorgekomen. Heeft hij verkering met haar gehad? Een relatie? We krijgen haar niet helemaal goed te zien. Alleen twee keer laat hij haar schrikken en voor de rest krijgen we niet te weten over haar.

Dee examens

En op Twitter meldt Dee ondertussen opgelucht dat ze haar laatste examens heeft gedaan en nu moet ze wachten op de uitslag die pas half juni komt. Als alles goed gaat (en ze slaagt voor haar examens) wil ze Rechten gaan studeren. Het meest voor de hand liggend is dat ze dat in Utrecht gaat doen. Daar woont ze namelijk het dichtstbij.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *