Enzo Knol Ontmoet Chuck Van Angry Birds

Enzo Knol met fans

Enzo Knol ontmoet vandaag Chuck en andere rare vogels uit Angry Birds, de tekenfilm waarvoor hij een stem heeft ingesproken. Hij gaat namelijk naar een bloemencorso. Daar heeft Enzo nog NOOIT van gehoord dus de vlogger moet eerst nog eventjes opzoeken wat het inhoudt.

Hij ontmoet daar niet alleen de vrolijke snuiters maar ook veel fans die hem daar spotten. Die hebben alvast een gratis meeting met de YouTuber gehad.

Nieuwe Minecraft Survival komt

Ondertussen is hij druk bezig met de volgende meeting. En ook de nieuwe Minecraft Survival 1.9 reeks start binnenkort! Eerder had de YouTuber al aangegeven nu echt te willen beginnen.

Gisteren had Enzo nog met zijn ontwerper een Skype-call over de nieuwe Minecraft. Het duurt zolang omdat hij wel alles perfect wil hebben. Maar als dat klaar is zal hij ook spetteren als nooit te voren!

Zie ook: Het geheim van de nieuwe Knolpower iPhone6

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *