Enzo Knol Doet Unboxing iPhone 7

enzo-knol-iphone-7

Dit is de allereerste keer dat Enzo Knol een unboxing video heeft opgenomen. Als 1 van de eersten in Nederland heeft hij de nieuwste iPhone gekregen. Met de hulp van Dee laat hij je zien hoe hij de felbegeerde mobieltje van Apple uit de doos haalt. Op die doos zit zelfs het KP logo van Enzo.

Eerder zag je dat de vlogger toen hij in Engeland was de iPhone bestelde. Zou de importeur van iPhone toen contact met hem hebben opgenomen? Ook staat er een logo van KPN erop. Daar heeft de YouTuber eerder postieve ervaringen mee gehad. KPN is ook de mede-sponsor van Legends of Gaming, het video-kanaal waar Enzo met zijn vrienden games spelen.

Bij de vorige iPhone had Enzo nog een speciaal Knolpower hoesje laten maken dat alleen hij heeft. Dit mobieltje is roze van kleur. Opmerkelijk detail: de unboxing gebeurt in een hotelkamer. Dus niet thuis!

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *