Enzo Knol en Mark uit elkaar?!

Dat komt onverwachts!? Enzo Knol en Mark Hoekx van het kanaal Gekke Markie gaan uit elkaar! Uit elkaar? Nou ja we gaan er niet van uit dat ze een stelletje zijn (aangezien ze allebei een vriendin hebben) maar ze wonen al bijna een half jaar samen in een huisje in Hilversum.

Maar waarom willen ze dan niet meer samen wonen? Ze hebben namelijk er bewust voor gekozen toenmalig een halfjaar contract voor de huur van het huis te kiezen omdat het op zichzelf wonen voor beide jongens nieuw was. Nu een halfjaar verder hebben ze beide andere gedachtes met betreft de plaats van hun woning. Mark wilt graag in Hilveresum blijven wonen maar Enzo Knol denkt daar anders over. Hij wil graag in Utrecht wonen. Dit is dan ook de reden dat ze allebei gaan verhuizen (niet vanwege ruzie). Maar zoals Enzo en Mark aangeven in onderstaand filmpje; ze zullen alles filmen en ons op de hoogte houden, niet getreurd!

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

2 gedachten aan “Enzo Knol en Mark uit elkaar?!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *