Dee Tegen Enzo Knol: Zo Heette Je Ex-Vriendin Toch? Oeps!

Enzo Knol

Enzo Knol

Het moet zeker ongemakkelijk voor Enzo zijn geweest. Ze zijn bij de kassa van IKEA aanbeland. Enzo is de artikelen aan het scannen die ze voor hun nieuwe appartement hebben gekocht.

Het valt hem op dat al die artikelen namen hebben van personen en hij noemt ze op terwijl hij ze aan het scannen is. Had hij dat maar niet gedaan!

Ex-vriendin heette Iris

Er gebeurt iets opmerkelijks. Een artikel heeft de naam ‘Iris’ vertelt Enzo nog vrolijk aan de kijkers. Hij zegt nog: “Shoutout naar alle mensen die Iris heten.”

Nou, Dee weet nog wel iemand die ook Iris heette: “Zo heet je ex-vriendin toch?”

Hoewel Enzo lachend blijft doorscannen merk je dat Dee een pijnlijk onderwerp aansnijdt. Quasi lachend merkt hij tegen Dee op: “Waarom zou je dat zeggen?”

Oeps. Je merkt dat Enzo dit niet echt leuk vindt. “Ik laat het er gewoon in”, voegt hij er nog aan toe. Daarmee bedoelt hij dat hij dit gedeelte over zijn ex-vriendin gewoon in de vlog laat.

2 maanden relatie met Iris

Dee antwoord schouderophalend: “Het is toch een onderdeel van je leven? Je hebt er 2 maanden een relatie mee gehad.” Zo! Dan weten we dat ook!

Shoutout naar Enzo Knol! Hij vindt dit duidelijk een pijnlijk onderwerp. Voordat hij verkering kreeg met Dee heeft Enzo een aantal vriendinnen gehad. Dat is voor hem verleden tijd en hij wil het er niet meer over hebben.

Maar wel flink van de vlogger dat hij dit stukje er toch heeft ingelaten. Het hoort immers bij zijn vlogleven. Duimpje omhoog voor Enzo.

Lees ook: Enzo Knol veroorzaakt kettingbotsing

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *