Breaking – Enzo Knol Fanmeeting 5 Maart in Eindhoven

Enzo Knol met fan

Enzo Knol met fan

Net binnen:  In een extra video van 17.00 kondigde Enzo Knol een volgende fanmeeting aan als onderdeel van de Enzo Knol Tour. Die zal op 5 maart in Eindhoven worden gehouden. Het komt bijna 2 maanden nadat zijn eerste Meet & Greet had plaatsgevonden in Amsterdam.

Kosten ticket: 15 euro. Maximaal 300 fans kunnen naar de meeting. Tickets kan je kopen op zijn website Knolpower.nl vanaf donderdag om 20.00! Koop tickets.

Ook dit keer is de aankondiging wel erg kort van tevoren gedaan. Vanmiddag had Enzo voor het eerst via Twitter en Instagram laten weten dat er een meeting over 2 dagen aankwam.

Fans geven onder de tweet aan dit jammer te vinden. Ook ouders hadden eerder geklaagd dat ze heel snel alles moesten omgooien omdat dit pas zo laat was aangekondigd. Enzo had toen nog gezegd dat hij daar de volgende keer rekening mee zou houden.

Maar de populaire YouTuber heeft nog 10 meetings te gaan als onderdeel van de Enzo Knol Tour. Dus wellicht dat hij de volgende keer iets eerder zijn Knolpower fans gaat inlichten?!

Goed overigens dat de kaartverkoop pas ’s avonds is zodat kinderen dit nog kunnen overleggen met hun ouders. Duimpje omhoog voor Enzo en Dee!

Knolpower kleding

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *