Enzo Knol Fanmeeting In Nijmegen

Totale verrassing. Ineens duikt er een bericht op over een nieuwe video van Enzo Knol. Een heel korte dit keer. Daarin vertelt hij samen met Dee aan zijn zij dat de vierde fanmeeting van 2016 in Nijmegen plaatsvindt.

Update: op zijn website staat nu de mededeling ‘De kaartverkoop voor de meeting in Nijmegen is afgelopen.’  De kaarten zijn dus uitverkocht.

Het zal aanstaande zondag plaatsvinden vanaf 12.00. Slechts 300 fans worden toegelaten verdeelt in 3 tijdvakken. Kaarten zijn beschikbaar vanaf 20.00 op Knolpower.nl

Over de exacte locatie hoor je pas op het allerlaatst als je een ticket hebt besteld. Zoals bij eerdere Meet & Greets is er een fotograaf aanwezig zodat je verzekerd bent van kwalitatief goede foto’s.

Bij de vorige meetings waren de kaarten binnen een paar minuten uitverkocht dus je moet echt klaar zitten om 20.00 bij de computer. Succes gewenst!

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

4 gedachten aan “Enzo Knol Fanmeeting In Nijmegen”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *