Enzo Knol Fanmeeting Rotterdam – Met Knolpower!

Enzo en Dee

En ineens was de luchtig geklede Enzo Knol daar! Met een verrassend fris uiterlijk was de bekende YouTuber in Rotterdam op zijn fanmeeting. 300 fans die van tevoren een kaartje hadden gekocht mochten met hem op de foto en een praatje maken.

Enzo was weliswaar nog ziekjes, maar daar was niets van te merken. Gewapend met een vrolijke onbreekbaar lijkende lach ging hij met iedere fan op de foto.

Natuurlijk kreeg Enzo een heleboel leuke cadeautjes van fans. Veel party-poppers werden daar meteen afgeschoten, maar het mooiste lijkt mij wel de twee autonummerplaten die hij kreeg van een Belgische fan.

Knolhol voor Enzo

Op de eentje stond Knolhol en op de ander Knolpower. Die zullen we vast wel terugzien in zijn studio aan huis. En de vlogger kreeg welverdiend de eerste prijs van een fan. Een mooie zilverkleurige beker met daarop groot nummer 1.

Dat heeft Enzo zeker verdient. Ondanks dat hij dodelijk vermoeid moet zijn geweest was er eigenlijks niets van te merken. Ja, dat kan allemaal, als je maar genoeg Knolpower hebt! Op naar de volgende meeting.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *