Enzo Knol gaat samenwonen met Davy

Een tijdje geleden heeft Enzo Knol aangekondigd te gaan verhuizen. Zijn eerste contract van een halfjaar zit er binnenkort op en dat betekent dat er weer keuzes gemaakt moeten worden. Tot nu toe heeft hij dus bijna een half jaar met Mark van het kanaal Gekke Markie samen gewoond. Maar tot hun spijt komt hier binnenkort dus een einde aan. Beide mannen hebben andere toekomst plannen waardoor verder samenwonen niet meer mogelijk is. Enzo wilt graag in Utrecht gaan wonen en Mark wilt graag in Hilversum blijven, daar heeft hij namelijk veel vrienden in de buurt en dat wilt hij niet opgeven.

Na een aantal dagen dat de verhuizing naar Utrecht bekend was geworden werd uiteindelijk duidelijk met wie hij dan samen zou gaan wonen. Eerder had Enzo namelijk al verteld dat er al het een en ander is geregeld qua het huren van een huis. Hoe en wat is verder nog onbekend. Uiteindelijk vertelde hij vandaag in de vlog dat de persoon waarmee hij samen gaat wonen Davy heet. Dit nieuws werd uitgebreid gevierd in de vlog. Party poppers worden in de kamer afgeschoten en er worden met dozen gesmeten.

Wie is Davy?

Na de uitbundige viering verteld Enzo Knol in het kort waarom hij met Davy samen gaat wonen. Enzo kent Davy namelijk al voordat hij begon met vloggen via het internet en na een aantal keer afgesproken te hebben klikte het erg goed tussen de twee. Vaker was Davy ook al te zien in de vlog waar hij op bezoek kwam bij Enzo om zijn computer te repareren. Beide hebben ze veel gemeen; ze houden van gamen en hebben allebei dezelfde humor. Het enige puntje waarin ze wel verschillen volgens Enzo, is dat Davy stukke rustiger is. Hoe dit allemaal gaat aflopen is binnenkort te zien in de vlog!

Een aantal vlogs later gaat Enzo Knol samen met Davy op pad naar zijn nieuwe toekomstige woning. Er staat nog helemaal niks in maar Enzo laat toch alvast alle kamers zien. Ook moet er nog veel geklust worden zoals laminaat leggen. Dit allemaal en meer is te zien in de vlog hieronder!

Definitief verhuist!

In het huis is overal laminaat gelegd en alle spullen zijn inmiddels verhuist naar de nieuwe woning met dank aan vriendin Dee, Davy, Sonny en natuurlijk de moeder van Enzo. Zij hebben enorm mee geholpen met de verhuizing zodat deze klus in 2 dagen geklaard was.

Vervolgens was het een grote prioriteit het zogenoemde “knolhol” (bedacht door fans) in te richten. Zodat de computer van Enzo zo snel mogelijk aangesloten kon worden. Hij kan namelijk niet zijn video’s altijd maar blijven bewerken bij Dee thuis.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *