Enzo Knol Gooit Sneeuwbal Tegen Verkeerde Raam

Enzo Knol

Enzo Knol loopt over een besneeuwde parkeerplaats. Hij denkt: daar moet een sneeuwbal van te maken zijn. Vervolgens gooit hij het tegen de ruit aan van de woning waar Dee’s grootouders wonen.

Maar Enzo vergist zich. Daar wonen ze helemaal niet, laat Dee schaterend van het lachen weten, natuurlijk nadat Enzo die sneeuwbal al gegooid heeft.

Trekt Towie bij Enzo in?

Ook in de vlog: Towie, de jongen met dat paarse haar, duikt ook dit keer weer op in het Knolhol van Enzo Knol. Hij krijgt zelfs een aparte tafel tot zijn beschikking om zijn computer erop te zetten. Waarom trekt hij niet bij Enzo in? Denk dat hij een prima huisgenoot kan zijn!

En ook Quin was gisteravond al met een enorme computer Enzo’s huis binnengetrokken. Het is zo wel een gezellige boel bij de vlogger.

Blote kont

En, niet schrikken, Enzo laat ook z’n blote kont (weer) zien. Niks bijzonders hoor. Hij laat zijn broek zakken voor de bewakingscamera in de flat waar de grootouders van Dee wonen.

De vage zwart/wit beelden op de bewakingscamera laten een gekke Enzo zien zoals we dat van hem gewend zijn. Wat een vrolijke video is het geworden zoals alleen Enzo die kan maken!

Zie ook: Enzo vertelt niet alles aan ons – en interviewer maakt blunder!

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *