Enzo Knol Grootste Fan Van Pokémon GO ?!

Pokemon met knolpower

Sinds een week houdt Nederland en ver daarbuiten Pokémon GO in de greep. De laatste dagen wordt het duidelijk dat ook Enzo Knol er gek van is.

Zijn tweets lijken onderhand bevolkt te worden met Rattata, Squirtle en Chamander.

Dat valt Knolpower fans ook op. Als zijn laatste vlog te laat online komt wijten ze dat aan zijn Pokémonverslaving.

Enzo in Nijmegen

De vlogger haalt zelfs de regionale pers ermee. De Gelderlander weet te melden dat Enzo bij cultureel centrum Lindenberg in Nijmegen is gezien en daar nu hordes jonge fans naartoe stromen.

Enzo is daar echter voor 1 reden: Pokémons vangen! En natuurlijk, terwijl hij toch bezig is kan hij ook nog eventjes op de foto met zijn fans. Knollie twittert: ‘Ik zit hier keihard te farmen! Allemaal toffe mensen hier. Stuk of 150 op een rijtje. Allemaal vrolijk.’

En de blonde vlogger retweet zelfs een ontroerend verhaal over een autistisch kind dat helemaal opleeft door dit spel te spelen. Het kind is vrolijk, praat met anderen en lacht naar vreemdelingen zoals die nog nooit eerder gedaan heeft!

Waarschijnlijk was de YouTuber er niet alleen voor de virutele beestjes. In Nijmegen woont ook zijn broer Milan.

Porsche

Vlog ‘Kan ik dit?’ komt 2 uur later dan gebruikelijk online. Enzo pikt niet alleen zijn vriend Dylan op bij het treinstation met een geleende Porsche, hij gaat ook in deze vlog op jacht naar Pokémon, dit keer in Zeist!

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *