Enzo’s Droom Komt Uit- In Porsche Rijden Van Hanni

Enzo Knol

Enzo Knol

Enzo is vandaag bij kapper Hanni Hanna die minstens zo knetter is als Enzo zelf. Ze kunnen in ieder geval uitstekend met elkaar opschieten!

Nadat Hanni de vlogger flink onder handen heeft genomen gaan ze rijden in de witte Porsche van de kapper. En Enzo zit aan het stuur! We weten al dat dit echt een droom is van de YouTube-ster.

Tot nog toe houdt hij het bij zijn zwarte Volkswagen. Hij heeft zijn YouTube-geld gespaard om nog iets grootster te kopen. Wat dat is weten we inmiddels uit een bericht van De Telegraaf.

Enzo Knol heeft namelijk in dezelfde plaats waar Dee woont een huis gekocht. Enzo gaat dus verhuizen! En hoe zijn volgende stulpje er ook uit moge zien, dat kan toch nooit op tegen een Porsche? Foto: YouTube.

Zie ook: Enzo Knol krijgt de wind van voren.
Alle berichten Enzo Knol.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

61 gedachten aan “Enzo’s Droom Komt Uit- In Porsche Rijden Van Hanni”

  1. enzoknol ik wil jou al heel lang ontmoeten hopelijk mag mijn droom uitkomen. ik woon:schagen mozertlaan 21 nederlang postcode 1741 hr ik zie je dan KnolPower!!!!!

  2. Enzo ik wil altijd al jou eens ontmoeten.
    Ik kijk heel vaak naar filmpjes van jou op het internet.
    Enzo, mijn wens is om eens een keertje naar een trampolinepark met jou te gaan.

    Ik woon in: België Limburg diepenbeek 3590 wasserijstraat 13.

    Groetjes Jasper

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *