Enzo Knol heeft eerste filmrol te pakken!

De populaire YouTube vlogger van het kanaal EnzoKnol heeft zijn eerste filmrol weten te bemachtigen in de animatiefilm De Notenkraak. Hier zal hij de stem in spreken van de muis Redline.

De film gaat over een eekhoorn die de wintervoorraad van verschillende dieren per ongeluk laat opbranden. Vervolgens wordt de eekhoorn het park uitgezet. Om zichzelf en zijn vrienden uit de penarie te helpen gaat de eekhoorn een overval plegen op een notenwinkel. Wil je weten hoe dit afloopt?

Kijk dan vanaf 15 april De Notenkraak in alle Nederlandse bioscopen.

Filmrol nieuws uitgelekt

Volgens Enzo Knol was het niet de bedoeling dat dit nieuws nu al bekend zou zijn. Hij zou namelijk vanmiddag in de vlog pas beelden gaan tonen dat hij de voice-over opneemt in de studio, dit laat hij weten via zijn Twitter account.

Filmrol dankzij jullie!

De filmrol heeft Enzo Knol met name gekregen door de positieve steun van verschillende scholieren. Het Wellantcollege en basisschool De Wegwijzer hebben voor de film opgeschreven wie zij graag een stem wilde laten inspreken. Hier gaven zij vaak de naam Enzo Knol op.

denotenkraak

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

3 gedachten aan “Enzo Knol heeft eerste filmrol te pakken!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *