Enzo Knol Heeft Hartje Van Goud – Geeft Owen Dag Van Zijn Leven

Enzo Knol en Owen

Enzo Knol begrijpt het zelf niet, maar er zijn veel kinderen die ziek zijn en wiens grootste wens is hem te ontmoeten. Nu heeft de vlogger een afspraak met de ‘Make A Wish Foundation’ dat ze een aantal van deze kinderen naar het huis van Enzo brengen en de vlogger doet de rest.

Ook vandaag kunnen we zien hoe de zieke Owen verrast wordt met een bezoek aan de YouTube-ster. Uit de woorden van Enzo begrijp ik dat dit veel vaker gebeurd, maar meestal niet door hem in de vlogs wordt opgenomen.

Jezelf terugzien in Enzo’s vlogs

Lijkt me dat Owen het in ieder geval fantastisch heeft gevonden, niet alleen om Enzo en Dee te mogen ontmoeten maar ook om zichzelf vandaag terug te zien in de populairste vlog van Nederland.

De vorige keer dat Enzo een ernstig zieke fan opbeurde was met Tessa, het meisje dat toen nog maar even te leven had. Tessa is er niet meer, maar ze heeft ongetwijfeld veel kracht en moed geput uit de ontmoeting met deze bijzondere YouTube-ster.

Zie ook: nieuwe Knolpower voetbalkleren.

Enzo Knol bevestigt: Fan Tessa overleden

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *