Enzo Knol krijgt hoofdrol in film “Offline”!

offline film

Vandaag heeft Enzo Knol via Twitter bekend gemaakt dat hij een hoofdrol krijgt in de film “Offline”. De komedie film gaat over Nederlandse mensen die plotseling geen gebruik meer kunnen maken van het internet en dus als het ware offline gaan.

Dit sprak Enzo Knol erg aan om hierin mee te spelen. YouTube hangt natuurlijk af van het internet, zonder het internet is er ook geen YouTube. Wat er vervolgens allemaal gaat gebeuren in de film dat zul je binnenkort gaan zien!

In 2016 zal de film uitkomen, ga jij hem kijken? Laat het weten in de reacties hieronder.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

15 gedachten aan “Enzo Knol krijgt hoofdrol in film “Offline”!”

  1. Wooow ik wou dat ik in een film kon spelen haha nooit geweten dat enzo goed kan acteren maar btw echt vet ik ga hem kijken!!!

    1. sanne welke school zit jij ik op st.Antonuisschool ik vraag het omdat ik ook een sanne in de klas heb die ook knolpower! fan is dus zit jij op de st.Antonuisschool ?

  2. het is gewoon niet te geloven dat enzo gewoon in een fil gaat spelen enzo heel veel succes met je fil ik zou hem goud willen missen en #knolpower

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *