Enzo Knol In Roddelblad: “Dee De Enige”

Enzo Knol interview in Story

Enzo Knol interview in Story

In het blad Story staat deze week een verhaal over Enzo Knol. De kop van het artikel luidt: Enzo Knol aanbeden door pubermeisjes, maar “Dee is de enige voor mij.”

De succesvolle vlogger verzekert de lezers dat hij alleen oog heeft voor Dee van der Zeeuw. Het blad noemt haar overigens Van der Zee.

Story: “Vooral pubermeisjes zijn helemaal weg van de 22-jarige Enzo. Maar op een spannend avontuurtje met de vlogger maakt niemand. Enzo wil alleen maar zijn eigen Dee!”

Het is maar dat je het weet! Haha.

Dee heeft inmiddels het blad in huis en twittert: “Wat zegt die Enzoknol toch een lieve dingen in interviews.” En ze sluit af met een tweetal hartjes.

En in de vlog van vandaag zie je ook hoe verliefd ze op elkaar zijn. Ook moet Enzo nog een reuzenballon opblazen en natuurlijk met een enorme knal laten ontploffen! Foto: Twitter.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *