Enzo Knol Is De Smurf

Enzo Knol als Smurf

Echt, lijkt mij dat deze vlog wel de meest gedurfde is die Enzo tot nog toe in zijn tweejarig bestaan als vlogger heeft opgenomen. Laten we zo stellen, Enzo Knol altijd al als Smurf willen zien?

Enzo Knol als Smurf
Uit vlog: Schilderen met lichaam. Foto: YouTube.

Een Smurf in zijn blote kont wel te verstaan! In zijn nieuwste vlog kom je goed aan je trekken. Bijna naakt laat hij zich volledig met waterverf (althans dat hoop je) insmeren door Dee. Zijn broer Milan filmt dit alles.

De vlogger heeft zoals hij het zelf zegt zijn verstand op nul gezet (dat klopt) en is helemaal uit zijn dak gegaan. Hij wilde eerst alleen zijn handen insmeren en een canvas schilderij besmeuren met wat kleurtjes. Maar ja, nu hij toch bezig is volgen de billen en daarna zijn borst en haar.

Geschokte buren Enzo

En hij doet dit allemaal buiten waardoor de buren met verbijstering zien wat de buurjongen aan het doen is. Die zijn wel wat gewend, maar dit?!

En heb je het gezien? In het begin zie je Mark Hoekx die helemaal ingesmeerd is met chocoladepasta. Dat stukje film komt uit een vroege vlog uit 2013 toen Mark en Enzo een aantal challenge video’s hebben opgenomen.

Het is wel weer een ontzettend leuke vlog geworden, maar soms denk je wel: is Enzo nou helemaal gesmurfd?

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *