Enzo Knol is definitief verhuist

Enzo Knol heeft zijn laatste spullen opgehaald in het oude huis in Assen en is klaar om te vertrekken naar zijn nieuwe huis. Dit heeft hij gedaan met een groot busje wat hij gehuurd heeft. Samen met Dee, Menno en Dennis zijn deze spullen in het busje geladen. Als alles in het busje zou passen dan zou Enzo gaan trakteren op eten en ja hoor… het was gelukt!

Toevallig waren er weer een hoop fans bij het oude huis in Assen die Enzo nog uitgezwaaid hebben. Helaas voor de fans in Assen zit het er niet meer in om nog even snel langs te gaan bij Enzo thuis en zullen ze toch wat verder moeten reizen om Enzo te kunnen zien.

Onderweg naar Hilversum hebben ze nog even een stop gemaakt bij het huis van Dee in Zeist. De moeder van Dee had nog opgebeld of ze langs kwamen om bij hun thuis te eten en daar zegt Enzo natuurlijk geen nee tegen! Daarnaast heeft hij ook nog een doos vol handige spullen meegekregen voor in zijn nieuwe huis.

Eenmaal thuis hebben ze met z’n alle alles uitgeladen en kwam broer Milan Knol ook even langs. Milan heeft toen ook meteen nog een leuk cadeau gekregen voor zijn verjaardag van Enzo, een groot portret van Milan zelf!

Al met al was het een hele slopende dag voor Enzo maar hij is nu wel definitief verhuist!

2 Comments

Add a Comment