Enzo Knol Is Kijker Dankbaar

Heel even laat de clown Enzo een serieus gezicht zien. Als de vlogger zo vanuit zijn vakantieadres in Turkije over de zee uitkijkt krijgt hij bijna tranen in zijn ogen.

Hij moet terugdenken aan de tijd dat hij werkloos was. “Ik besef heel goed dat ik 3 jaar geleden nergens was. Ik was werkloos, geen school, het gevoel dat het al over voor me was. En nu ben ik hier. Doe wat ik leuk vind.”

Enzo Knol in Turkije vlog

“Ik hou ontzettend veel van Dee, maar zonder jullie was ik nergens. Heel erg tof dat jullie naar mijn vlogs kijken.”

Maar je ziet ook in deze eerste echte zonvlog dat Enzo en Dee overdonderd zijn door de luxe van het hotel waarin ze zitten. En natuurlijk probeert hij ook iets geks, waarvan je bij voorbaat al denkt: doe het niet!

Citroen Challenge

Dee geeft Enzo een schijfje citroen. Ze vraagt aan Enzo of hij het zelfde wil doen als in een video waarin een baby een stukje citroen krijgt.

Zodra de baby een hapje neemt trekt hij toch een verschrikkelijk gezicht! Enzo stopt ook het gele schijfje in zijn mond. En welk gezicht hij dan trekt! In de zonvlog zie je het.

Enzo Knol weer aangehouden bij douane.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *