Enzo’s Kerstboom Staat Er Nog Steeds

Enzo Knol

Enzo Knol

Vandaag in de vlog neemt Enzo Knol alle tijd om de fanmail te bekijken die hij afgelopen zaterdag heeft ontvangen. Wat opvalt: hij heeft weer een doos vol met partypoppers van zijn Kolpower fans gekregen. En natuurlijk mag daar ook niet de caff├Ę macchiato ontbreken, dat is de soort koffie met opgeschuimde melk waar Enzo heel erg van houdt.

Nog steeds kerst

Ondertussen staat de kerstboom Enzo en Dee blijkbaar nog steeds niet in de weg. Het is ondertussen februari, maar de Knollies laten de kerstboom inclusief versieringen en de Knolpower kerstmuts gewoon staan. Of loopt Enzo’s kalander gewoon anders? Haha!

Vrijdag gaat Dee overigens naar het carnaval, samen met Mark en Rob Hoekx die zelf uit Brabant komen. Enzo had haar eerder gevraagd of zij ook beelden kan maken voor de vlog. De YouTuber gaat zelf namelijk niet mee. Ben benieuwd.

Knolpower rugtas eindelijk te koop!
Alle berichten Enzo Knol.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *