Enzo Knol Nieuwe Knolpower Song

Is het je opgevallen? In deze vlog hoor je de nieuwste Knolpower song op de achtergrond. En er is een meisje die dat liedje inzingt. Maar welke geheimzinnige zangeres zingt dit in?

Voor de eerste keer in zijn vlogbestaan zien we Enzo als kapitein van een plezierjacht varen. Ze liggen wel om half acht ’s avonds al in bed (!) omdat Enzo van tevoren zijn gamevideo’s nog moest opnemen. Daarvan is hij nog doodop.

Enzo en Dee slapen in een heel kleine ruimte, in de buik van het schip. Heel erg klein waar je alleen maar in kunt liggen, niet eens rechtop zitten. De boot blijkt van de grootouders van Dee te zijn. En de eerste stop maken ze in zonnig Den Bosch.

Morgen gaat de reis weer verder met Enzo aan het roer. En Bumper is natuurlijk ook mee, samen met zijn vriendje de teckel Mickey. Kotsmisselijk wordt de hond. Zeeziek, oordeelt dierenarts Enzo!

Wie sloopt Enzo Knol?

Knolpower kleding kopen

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Eén gedachte over “Enzo Knol Nieuwe Knolpower Song”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *