Enzo Geeft ShoutOut Naar Kraantje Pappie

Enzo en Dee

Enzo en Dee

Enzo is al bezig in de vlog om zich voor te bereiden op de reis naar Frankrijk. En ondertussen in de auto zingt hij mee met Kraantje Pappie.

Het liedje wat er speelt is Enzo en zijn broer Milan op het lijf geschreven. Voordat Enzo begon met YouTube was Milan allang bezig met gamen. Maar moeder Irma maakte zich zorgen. Waarom ging Milan niet naar school? Met dat YouTube kan je toch niet je geld verdienen?

De tekst van Kraantje Pappie verwoordt precies waar het om ging: “Als artiest weet je nooit wat je gaat verdienen.” En: “Wat nou als het lukt mama? Ik weet dat je je druk hebt gemaakt.”

Moeder Irma maakte zich zorgen

En moeder Irma heeft veel zorgen gehad over de toekomst van Milan en Enzo. Toen Milan ruim 5 jaar geleden voor YouTube koos kreeg hij nog grote ruzie met Irma. Totdat ze zag dat haar zoon zijn boterham ermee kon verdienen.

Toen Enzo veel later in 2013 zijn broer volgde had ze er geen probleem mee. Dat zou wel goed komen, toch?

Enzo kan met inmiddels meer dan 1 miljoen abonnees wel zeggen dat zijn moeder zich echt geen zorgen hoeft te maken. Met de vlogger gaat het heel erg goed! Foto: Snapchat.

Zie ook: Enzo Knol vergeet Intro!

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *