Enzo Knol krijgt nieuwe auto

Volkswagen heeft Enzo Knol benaderd om ambassadeur te worden van de blauwe kaart. Enzo staat natuurlijk achter de blauwe kaart en heeft het aanbod met beide handen aangenomen. Maar wat houdt dat nou precies in, een ambassadeur zijn en wat is de bedoeling van de blauwe kaart?

Als ambassadeur vertegenwoordig je het geen waar jij voor staat. Je brengt mensen op de hoogte van jou standpunt en spoort andere mensen aan om ook mee te doen. Dit wil Enzo natuurlijk heel graag doen voor de blauwe kaart. De blauwe kaart staat namelijk voor respect tijdens het sporten. Je kunt namelijk je eigen team inschrijven en zodoende kun je blauwe kaarten uitdelen aan andere teams om zo kans te maken op vette prijzen!

Omdat Enzo ambassadeur is geworden van de blauwe kaart mag hij tijdelijk rond rijden in een gloed nieuwe Volkswagen Up! Hij heeft de auto meteen uitgetest met Mark en Menno.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *