Enzo Knol Krijgt Spinnenvanger

Ze zijn weer allemaal bij elkaar. Enzo, Milan, Sjen en de rest. Samen vieren ze alle verjaardagen tegelijkertijd van de familie in Assen bij moeder Knol. Opmerkelijk kado voor Enzo: een spinnenvanger!

En het mooie eraan is: het is nog diervriendelijk ook. Met iets wat lijkt op een borstel grijp je die grote spin vast en laat je hem buiten los. Ik heb hem zelf ook en hij werkt uitstekend!

Daarnaast had Enzo al heel veel kado’s van zijn fans gekregen tijdens de boeklancering van afgelopen vrijdag. Dee werd ook niet vergeten: ze kreeg boerenkool! Maar morgen staat er nog iets groots voor Enzo en Dee te wachten.

Als je de vlogger op Twitter volgt weet je al dat ze een reis gaan maken. Naar Milaan! Enzo had al een mooi pak ervoor gekocht. Wat ze daar gaan doen? Blijven kijken en je weet het!

Lees ook: Gaat Dee opvolger Knolpower schrijven?

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

4 gedachten aan “Enzo Knol Krijgt Spinnenvanger”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *