Enzo Knol Lijkt Wel Op James Bond

enzo knol

Als je ze zo ziet zijn het net echte heren. Enzo en Quin hebben een smoking aan, want ze gaan naar de opera. Daar mag je namelijk niet in de blootje verschijnen. Eerst had Enzo nog geen vlinderdasje aan. Dee probeerde het hem aan te doen.

Het lukte eerst niet, wel om Enzo bijna de kelen. Uiteindelijk lukte het toch. En? Enzo lijkt in de verte wel op James Bond op z’n allerbest.

Quin en Enzo als balonnenredder

En ze gaan ook naar een Braziliaans restaurant in Praag. Daar doen Quin en Enzo een goede daad. Een meisje dat naast hen aan tafel zat liet haar ballon los. Die vloog tegen het plafond aan. Zonder zich te bedenken klom Quin op Enzo, net zoals James Bond zou doen.

Na zich heel lang te hebben gemaakt lukte het Quin uiteindelijk om de ballon naar beneden te halen. En het meisje was weer blij om haar ballon terug te krijgen. #goededaad

Zie ook: Quin was iets van plan – maar wat?

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *