Enzo Knol Maakt Zieke Kinderen Blij

Enzo Knol in helikopter

Enzo Knol is samen met Dee op bezoek geweest bij een aantal zieke kinderen. Natuurlijk gebeurde dat op een spectaculaire manier: per helikopter.

Op de heli was ook speciaal het Knolpower logo aangebracht. De kinderen konden dankzij de Make A Wish foundation hun held ontmoeten.

Er wordt niet op ingegaan welke ziekte de kinderen hebben, want daar ging het ook niet om. Voor even konden ze hun zorgen en pijn vergeten.

Enzo ging bij sommigen Minecraft spelen of een andere spelletje. Daarna stapte hij weer in de blauwe helikopter en scheerde hij over Nederland op weg naar een volgende fan om te verrassen. Want ze wisten allemaal niet wat er ging gebeuren!

De regionale pers heeft hier al flink wat aandacht aan besteed en ook Giel Beelen van 3FM belde Enzo Knol nog even op om te vragen wat er die dag ging gebeuren.

Enzo heeft weer veel mensen blij gemaakt! Wat Knolpower allemaal niet teweeg kan brengen!

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *