Enzo Knol mogelijk naar RTL Boulevard

Vandaag zijn er een aantal artikelen in het nieuws verschenen met betrekking tot de mogelijke verschijning van Enzo Knol op de televisie bij RTL Boulevard. Dit zou mogelijk al na de zomer kunnen gebeuren. In het artikel van AD.nl wordt er gesproken over verjonging van het televisie programma en daarvoor zouden al enkele screentesten voor plaats hebben gevonden. Of we Enzo Knol dus binnenkort op de televisie zien verschijnen is voorlopig nog niet officieel bevestigd.

Enzo Knol gaat langs op kantoor RTL Boulevard

Enzo Knol schijnt dus wel voor RTL Boulevard al een aantal keer langs te zijn geweest op kantoor. Dit was ook eenmalig te zien in een van zijn vlogs. Zo was te zien hoe hij toe geroepen werd door Albert Verlinde (vast panellid RTL Boulevard) op de parkeerplaats.

In deze vlog was alleen nog niet bekend waarom hij zich op kantoor bevond. Dit nieuws mocht hij namelijk nog niet naar buiten brengen, terwijl hij wel reuzen enthousiast was over het bezoek. Bekijk de desbetreffende vlog hieronder!

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *