Enzo Knol Komt Met Knolpower Muts En Sjaal

Enzo Knol met Knolpower muts en sjaal

Enzo Knol met Knolpower muts en sjaal

Aankomende zondag zullen Enzo’s Knolpower sjaal en muts te bestellen zijn in zijn webshop. Hoe ik dat weet? (Ik ben niet Enzo) Hij heeft er niets over gezegd in zijn vlogs of Twitter en ook als je zijn Instagram volgt heb je deze informatie niet voorbij zien komen.

Knolpower winnen!

Maar wel op zijn Snapchat! Meer nog, je kan – als ik het goed begrijp – een sjaal of muts winnen. Wat moet je doen? Bij de Snapchatfoto schrijft hij: “Screenshot als je een muts of sjaal wilt!”

Bij een andere foto kondigt Enzo Knol alvast aan dat de winterse kleding aanstaande zondag te koop zijn vanaf 16.00 uur! De prijs staat er nog niet bij.

Update: dat stukje ‘screenshot’ Snapchat is er niet meer, maar je kan bovenstaande foto kopiëren en via social media delen.

Muts en sjaal in vlog

Dat de muts eraan kwam moet geen verrassing zijn. Iets van 2 maanden geleden was die al voorgekomen in de vlog. Ook de sjaal hebben we nog onlangs gezien. Dat is de vlog waarin ze van huis vertrekken naar de wintersport. Je ziet Bumper met de sjaal slepen.

Hoe de YouTuber de winnaar of winnaars bekend gaat maken die een Snapchatfoto hebben gemaakt is nog niet bekend. Afwachten dus en Enzo volgen natuurlijk. Snapchatnaam: enzoknol

Zie ook: Knolpower kleding kopen.
Alle berichten Enzo Knol.

Vandaag was er natuurlijk ook weer een vlog uit Frankrijk waar hij nu zit. Lekker snowboarden! Daar kan je wel een muts bij gebruiken.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *