Enzo Knol naar Berlijn!

Berlijn is hoofdstad van Duitsland, een paar honderd kilometer hier vandaan. Binnenkort de plek waar Enzo Knol een paar dagen gaat vertoeven. Hij is namelijk uitgenodigd door Divimove (YouTube netwerk waar hij bij aangesloten is) om langs te komen op het hoofdkantoor. Enzo had de mogelijkheid om te kiezen; óf een dagje langs komen óf het hele weekend. Het antwoord daarop was voor Enzo niet moeilijk, een weekendje Berlijn here we come!

Enzo is nog nooit in Berlijn geweest en dit wordt natuurlijk een heerlijk avontuur om te zien. Hij neemt natuurlijk alles op en dit gaan we komende dagen terug zien in de vlog. Daarnaast gaat Enzo weer met het vliegtuig op reis. De eerste keer dat Enzo ooit met het vliegtuig ergens naartoe is gevlogen was met zijn vakantie in Spanje. Dit wordt dus weer reuze spannend!

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *