Enzo Knol NIET naar DYTG

Enzo Knol. Foto: YouTube

Enzo Knol meldt via Twitter dat hij volgend jaar niet aanwezig zal zijn tijdens de DYTG 2016. Tegelijk stelt hij zijn Knolpowerfans gerust: “Er komen genoeg meetings in 2016 voor jullie šŸ™‚ “.

En hij voegt er aan toe: “Hier zullen Dee en ik nog een video over gaan maken.” Daarin zal dus alles worden uitgelegd wanneer en waar die meetings zullen plaatsvinden.

Dee laat weten over het waarom ze niet meedoen met de DYTG: “Wij willen iedereen de kans geven ons te ontmoeten, niet alleen de mensen die als eerste in de rij staan.”

Enzo had eerder in de vlog van Giel Beelen vertelt datĀ hij op de laatste DYTG (Dutch YouTube Gathering) 2015 fans achteraf nog persoonlijk heeft gebeld. Die hadden uren in de rij gestaan om hun idool te ontmoeten en het was hen toch niet gelukt.

Een jongen begon zelfs te huilen toen hij alsnog Enzo aan de telefoon kreeg. De vlogger wil dit keer voorkomen dat fans urenlang moeten wachten opĀ de Meet & Greet.

Dee heeft hersenschudding – Enzo “beetje schuldig”.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

2 gedachten aan “Enzo Knol NIET naar DYTG”

 1. Hoi enzo wil je me een keer bellen want ik ben fan maar me broertje van 7 ook en omdat hij nu kan lezen wil ik hem verassen zou je me terug willen emailen dan kunnen we afspreken wanneer we kunnen bellen

  Ps als je terug reageert op de email dan zeg ik me telefoon nummer

 2. hoi enzo ik heet shiven en ben 8 jaar oud en ik wil je vragen wanneer je fan meeting een keer in den haag komt als je mij een e-mail wilt terug wil sturen zal ik dat heel erg leuk vinden.

  ps blijf doorgaan met je vlogs en je mc minigams afleveringen .

  en ik wil een soudoot doen aan vishay ishan siddarth shajant varun .
  ps vishay is 4 jaar oud en hij vind jou heel erg tof .

  en KNOLPOWER dikke vette peace

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *