Wat? Enzo Knol Om 6 uur Op!

Ah, nu weet ik het geheim! Eerder had Enzo Knol via Twitter laten weten dat hij om 6 uur ’s ochtends was opgestaan. Maar waarom? Dat vertelde hij er niet bij. En dezelfde dag dook er een foto op van zijn moeder Irma waarin ze zei ook al zo vroeg op te moeten. En nu weten we waarom!

Knolpower Boek

In de vlog Een Bijzonder Moment! gaat hij samen met Dee en Irma naar de drukkerij in Zwolle waar zijn boek wordt gedrukt. Boek? Ja: en het heet natuurlijk: Knolpower!

knolpower boek

Enzo vertelt niet hoeveel er al zijn verkocht, maar hij geeft wel aan dat er een heleboel worden gedrukt om iedereen op tijd een exemplaar toe te sturen. Zoals je weet is aanstaande vrijdag de officiƫle lancering van het boek.

Daar mogen 300 fans bij aanwezig zijn. Helaas, de kaarten voor dit event zijn al uitverkocht. Maar er komen in 2016 meer Meet & Greets. Met Knolpower!

Lees ook: Enzo Knol lanceert eigen boek.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *