Enzo Knol Ontmoeten!

Enzo Knol

Met Enzo op de foto? Het blad Tina maakt zojuist bekend dat YouTube-legende Enzo Knol en Dee naar de Tina-dag XL komen. Dat wordt gehouden op zaterdag 26 en zondag 27 september.

Enzo Knol

Enzo trekt alvast een schone onderbroek aan. Over zijn hoofd! Foto: YouTube.

Er zal een speciale YouTube-hoek worden ingericht waar je tussen 12.00 en 14.00 een selfie en een handtekening van de vlogger kunt scoren. Ook kan je knolpower kleding kopen in een aparte stand.

En waarschijnlijk gaat Enzo daar ook vloggen dus wie weet lukt het je om in zijn video terecht te komen. Je weet maar nooit!

Dee zingt live

En Dee, zoals je weet, kan mooi zingen en dat gaat ze demonsteren ook. Op het grote Show & Swing podium treedt Dee zaterdag om 14.45 uur en zondag om 11.30 uur op. Enzo zal vanwege begrijpelijke redenen niet meezingen.

Naast Enzo en Dee zullen ook andere YouTubers als Rutger Vink en Jiami in levenden lijve te bewonderen zijn.

Kaarten

Het Tina evenement wordt gehouden op Duinrell, Wassenaar. Voor de hele dag kost het 22,50, maar dan moet je het wel via  hun website kopen. Normale prijs is 28,50. Bekijk knolpower kleding.

Zie ook: hoe hebben Enzo en Dee elkaar leren kennen.

Populair: Sex film ik niet.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *