Enzo Eindelijk Weer Op De Fiets

Enzo op de fiets

Enzo op de fiets

Dat was een lange tijd geleden, zeg! Enzo op de fiets! Zijn auto moet naar de garage om winterbanden eronder te zetten. En in de achterbak heeft hij zijn fiets meegenomen om vanaf de garage naar Dee’s huis te fietsen. Hij moet namelijk daar de auto een tijdje achterlaten.

Handtekening

Hoe lang geleden is het wel niet dat we Enzo zo hebben gezien? Dat levert toch altijd weer leuke beelden op?! En er komt een vader op hem aflopen en vraagt om een handtekening voor zijn kinderen.

Hij heeft zich blijkbaar voorbereidt, want hij heeft tevens een brief van zijn kinderen bij zich speciaal voor Enzo!

Maar hoe wist hij dat de YouTuber daar op dat tijdstip zou zijn? Hmm, heeft hij een tip gekregen van het garagebedrijf? Maar natuurlijk kreeg hij de handtekening. Met knolpower.

Enzo en Dee in Frankrijk

Ondertussen weten we uit zijn Snapchat dat Enzo en Dee inmiddels in Frankrijk in een wintersportplaats zijn gearriveerd. Dus er komen nog leuke sneeuwvlogs aan.

Zangduo Enzo en Dee?

En op Twitter heeft Dee gisteravond een korte Q & A gehouden. Een leuke vraag die binnen kwam was: “Wat zou je ooit nog willen doen in je leven?”
Het antwoord van Dee: “Een duet zingen met Enzo Knol (moet hij wel eventjes op zangles).”

Op zangles? Enzo? Is er dan iets met zijn stem? Haha! Een duimpje omhoog voor deze vlog en Enzo op de fiets!

Zie ook: Enzo Knol doet shout out naar Kraantje Pappie.
Alle berichten over Enzo Knol.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *