Enzo Knol op Snapchat

Enzo Knol heeft vandaag bekend gemaakt via zijn Twitter account dat hij een snapchat account heeft waar je hem op kunt toevoegen genaamd “enzoknol”. Hij had dit account al een jaar liggen maar gaat deze nu weer actief gebruiken.

Dus voeg hem toe en stuur hem je leukste foto’s en ontvang de gekste selfies terug.

Unieke beelden

Door Enzo toe te voegen op Snapchat kan jij al vaak voorproefjes zien en geheime informatie te weten komen voordat dit in de vlog te zien is. Daarnaast haalt Enzo ook vaak gekke fratsen uit die niet in de vlog voor komen maar wel op zijn Snapchat!

Wat is Snapchat?

Snapchat is een app voor op je smartphone waarmee je foto’s met een tijdslimiet kan sturen. Je maakt dus een foto en stelt een tijd in hoelang de ander de foto mag bekijken. Daarnaast kun je op je foto’s nog wat tekst aanbrengen en kun je gebruik maken van een paar kleurtjes om wat te tekenen op je juist gemaakte foto.

snapchat

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

30 gedachten aan “Enzo Knol op Snapchat”

  1. hey Enzo knol je kent vast wel het numer van Roland Verstappen met Helemaal niets als je dat.nou het numer is in de bescrijfing zet op YouTube. Ja. Trouwens Enzo Hoe heet je op Snapchat en wanneer gaat Dee is met haar eigen Vlog begingen dat lijkt mij leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *