Enzo Knol – Met Of Zonder Pet?

Enzo Knol pet

Enzo Knol vraagt zich af of hij eigenlijk nog wel een pet moet dragen. Hij vraagt dat aan de kijkers in zijn laatste vlog, terwijl hij over zijn opgemaakte blonde haar wrijft.

Enzo Knol pet

Enzo duikt zelfs het bed in met zijn Knolpower pet. Foto: YouTube.

De vlogger met Knolpower heeft er geen idee van wat zijn fans er eigenlijk van vinden. Wat vind jij? Hoort die pet gewoon bij Enzo of kan hij hem ook wel een keertje thuis laten?

Enzo Knol met pet!

Mijn mening: Enzo en zijn pet zijn onafscheidelijk. En ik vermoed dat zijn fans dat ook vinden. In het begin van zijn YouTube-leven vertelde hij aan interviewers dat hij vaak wel werd herkend op straat, maar niet als hij zijn pet afdeed. Die twee horen toch bij elkaar?

En zeg nou zelf: als jij Enzo’s kleding zou moeten omschrijven, dan noem je spontaan ook zijn pet op? In de vorige vlog ligt hij zelfs nog met de Knolpower pet in bed! Onbedoeld prikt Enzo daarin Dee met de kap van de pet in haar ogen.

Overigens, wat nog veel leuker is: in de video zie je hem ook nog een rondleiding geven in het bedrijf dat zijn Knolpower kleding maakt . En hij zet zelfs het KP logo op een zwarte tas.

Aan de reacties van de fans is wel te zien dat er veel belangstelling voor de Knolpower tas is zodra die uitkomt. Die zal binnen kort te koop zijn in de webshop. Zie  alle Knolpower kleding.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Eén gedachte over “Enzo Knol – Met Of Zonder Pet?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *