Enzo Voorspelde Goed: Ezel Gaat Behoefte Doen Bij Radio 538

Enzo Knol bij radio 538

Enzo Knol bij radio 538

Enzo Knol is te gast bij radio 538. Hij is net bezig om de vraag te beantwoorden hoe hij op het idee gekomen is te gaan vloggen, als Enzo zichzelf onderbreekt.

“Wat stinkt die ezel,” roept hij lachend uit. Het lieve beest is een cadeau aan een medewerker van het avondprogramma die er eigenlijk helemaal niet blij mee is.

En daarna doet Enzo een legendarische voorspelling. “Zijn jullie niet bang dat die ezel zijn behoefte gaat doen?” Dit wordt eerst weggelachen, maar hij heeft het nauwelijks gezegd of het harige beest begint me een potje te schijten, dit tot schrik van de radio-dj die zijn hand voor zijn mond slaat.

Overdag naar Netflix gekeken

Wat opvalt aan de vlog: Enzo heeft overdag helemaal niet gevlogt! Hij heeft zichzelf verwent met de ene na de andere aflevering bekijken van de gangsterserie Narco’s op Netflix. Dee is er dan niet, want die is carnaval aan het vieren.

Zie ook: Enzo Knol op scooter – tuut, tuut
Alle berichten Enzo Knol

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *