Enzo Knol Rapt Met Yes-R

Enzo Knol

Enzo Knol

Eerlijk gezegd rapt Enzo Knol alleen, maar Yes-R had gezien en vooral gehoord hoe de YouTuber een nummer van hem zong in zijn vlog. Op Twitter had Yes-R al verrast gereageerd. Hij vond het super leuk van Enzo!

Nu blijkt dat de rapper ook daarna contact zocht met de video-ster. Hij vroeg aan mensen om hem heen of ze het telefoonnummer van Enzo kenden. Dat was Knollie ten gehore gekomen en in de vlog van vandaag belt hij Yes-R als verrassing op.

‘Mother fucking Knol!’

En die is zeer vereerd en complimenteus naar Enzo toe. “He man, ik wordt opgebeld door mother fucking Knol man!” En: “Jij bent 1 van de mensen die ik al een tijdje volg en ik heb heel veel bewondering voor jou. Ook oprecht leuk dat ik jou aan de telefoon heb.”

Veel meer krijgen we niet van het telefoongesprek te horen. Het zou zomaar kunnen zijn dat ze nog eens een afspraak maken voor een lekkere rap! Wel met Knolpower uiteraard.

Lees ook dit: Enzo en Dee 2 1/2 jaar samen – Dee krijgt mandarijnenboom.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *