Enzo Knol Reageert Op Kritiek Weggooien Afval

Enzo Knol neemt een bakkie koffie

Enzo Knol neemt een bakkie koffie

Enzo Knol heeft vandaag gereageerd op de kritiek die hij gisteren kreeg. Daarin zagen we hoe de YouTuber in zijn vlog pannen, borden en glazen kopjes weggooide. Een aantal kritische commentaren onder het filmpje nemen dat Enzo kwalijk. Hij zou het hebben moeten aanbieden aan de Kringloop.

Enzo zegt echter dat de pannen en borden zodanig beschadigd waren dat ze onbruikbar waren. Ook bij de vuilnisstort heeft hij het nog gevraagd wat hij er mee moest en daar adviseerden ze hem het gewoon weg te gooien.

Weggeven met knolpower

De YouTuber verzekerd  zijn fans dat hij het echt wel weggeeft aan mensen die het nodig hebben als het kan. Hij besluit met: “Dus no worries mensen. Jullie kennen mij ondertussen. De meeste dan. Als ik iets weg kan geven dan doe ik dat zeker :).” En hij sluit af met #knolpower.

In de vlog van vandaag gaat hij voor de laatste keer naar de studio voor Angry Birds waar hij zijn stem voor leent. Gisteren zagen we ook dat Dee er een rolletje in heeft gekregen. In mei gaat de animatiefilm in première. Foto: Instagram.

Zie ook: Dee krijgt ook rol in Angry Birds

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *