Enzo en Rutger – Een Paar Apart

Enzo Knol en Rutger Vink

Enzo Knol en Rutger Vink

Enzo Knol ontvangt Rutger Vink. Ze gaan een nogal gore challenge opnemen. Het idee is overigens afkomstig van Rutger die in Februari elke schooldag een nieuwe video met een andere YouTuber opneemt.

De Furtjuh-ster neemt meestal filmpjes op met vrouwelijke YouTubers en is niet zo van het pranken. Maar als hij aan Enzo moet denken dan is er maar 1 ding mogelijk: dit moet een lekkere vieze challenge worden. En hij is aardig goor geworden.

Het meeste van die challenge kan je ook gewoon in Enzo’s vlog van vandaag terugkijken. Rutger heeft 1 keer eerder een speciale challenge met Knollie opgenomen en die is ook de meest populaire video op zijn gehele YouTube-kanaal.

1 miljoen keer bekeken

Dat filmpje “Niet Lachen” geheten is inmiddels meer dan 1 miljoen keer bekeken! Bijzonder: Dee moet naar lucht happen als ze helium binnenkrijgt. Dit keer wordt ze buiten de challenge gelaten.

Ook komt Joost Klein (EenhoornJoost) even binnenwippen. Een gezellige boel! Foto: YouTube.

Zie ook: Bas Baas en Enzo eindelijk herenigd.
Alle berichten over Enzo Knol.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *