Enzo Knol Schaatst! En Valt Op Zijn Snufferd

 

Enzo Knol

Enzo Knol is samen met Dee en Towie naar het Thialf stadion in Heerenveen. Daar werd afgelopen zondag geschaatst. En wat Sven Kramer kan, dat kan onze Knol natuurlijk ook. In de pauze mag hij op de binnenbaan laten zien wat zijn skills zijn.

Onnodig te zeggen: alle schaatsteams wilden hem meteen een contract aanbieden. Totdat Enzo op zijn snufferd viel.

Enzo geboren schaatster

Maar het is verbazend hoe goed de geboren Drenth kan schaatsen, zelfs achteruit. Is hij wel in Drenthe geboren? En vallen kan hij als de beste zoals we inmiddels al weten!

Towie is ook mee. Als echte Fries, zijn volledige naam is Tjalling Hoekstra, geniet hij ervan om in dit schaatsheiligdom achter de schermen te kijken.

Towie vaste bewoner Knolhol

Towie lijkt ondertussen welhaast een vaste bewoner geworden van het Knolhol. En leuk dat hij steeds beter meedoet in Enzo’s vlog. Eerder wilde hij zo min mogelijk in beeld komen. Dat heeft hij blijkbaar nu laten varen. Mooi! Friese humor is onbetaalbaar.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *