Enzo Knol schaft hamster aan!

Emenim of M&M is de naam van het nieuwe huisdier van Enzo. Hij heeft namelijk een hamster gekocht! De hamster heeft een grote kooi gekregen met allerlei buizen en een rad waarin hij kan rennen. Daarnaast heeft hij ook een bal waarin hij door de huiskamer kan rennen.

Enzo heeft lang getwijfeld over het nemen van een huisdier. Vroeger bij zijn moeder had hij een kat die Noekie heette. Helaas is die toenmalig per ongeluk doodgereden door de moeder van Enzo. Hij heeft daarom als eerste gedacht aan een kat aan te schaffen maar wist niet zeker of hij de kat wel goed genoeg kan verzorgen omdat hij en Mark natuurlijk niet altijd thuis zijn.

Zonder dat Mark het wist is Enzo samen met Dee naar de winkel gegaan om de hamster dus aan te schaffen en in de vlogs is te zien dat ze reuze blij zijn met de aanschaf van het beestje. Beelden van het huisdier zullen komende vlogs genoeg aanwezig zijn!

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *