Enzo Knol: Sex Film Ik Niet

Enzo Knol in het AD

Zal Enzo Knol ooit ophouden met vloggen, waar woont hij eigenlijk en kunnen we nog sexfilmpjes van Enzo verwachten? Dat komt aan bod in een leuk interview met het Algemeen Dagblad van afgelopen zaterdag. Om bij dat laatste te beginnen:

Enzo vlogt veel, van het honden uitlaten tot aan zijn toiletbezoek. Ook eindigt Enzo vaak zijn vlogs in bed samen met zijn vriendin. Maar “mijn seksleven film ik niet.” Ook gaat hij in op de vraag:

Waar woont Enzo Knol?

Veel verder dan gemeente Utrecht wil hij niet gaan. Hij wil geen fans meer aan zijn deur hebben. En voor het eerst gaat hij uitgebreid in waarom niet. In de periode dat hij nog in Assen woonde kwamen er wel 50 fans op een dag langs.

Soms hoorde je ze ook op de achtergrond als de geboren Drent aan het vloggen was. Zelfs tijdens het opnemen van zijn Minecraft Survival afleveringen had hij er last van.

Begrijpelijk overigens dat zijn fans gewoon langskwamen: Enzo heeft ze in het begin nog vaak in zijn huis toegelaten en gefilmd. Hij heeft er zelfs een aparte video opgenomen met een jongen die zomaar spontaan bij hem aan de deur komt.

Maar in 2013 had hij nog iets van 10.000 volgers. Inmiddels zijn dat er meer dan 800.000! En, ik denk wel de allerbelangrijkste vraag die de interviewer van het AD aan hem stelt:

Zal Enzo ooit stoppen met vloggen?

Het antwoord is duidelijk: “Ik zal nooit stoppen, dat staat vast, dat weten mijn kijkers ook. “Maar direct daarna zegt hij toch iets wat me verontrust: Dee vindt ook dat hij door moet gaan – en dan komt het – “totdat we kinderen hebben.”

Nou, laten we hopen dat Enzo mag blijven doorgaan, ook als hij ooit vader wordt.

Wat vind jij als hij stopt met YouTube? Fot0: AD/Utrecht editie 8 aug. 2015.

Knolpower Kleding

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

11 gedachten aan “Enzo Knol: Sex Film Ik Niet”

  1. ik zal het echt heel erg jammer vinden als hij er mee stopt maar jhaa ik snap het ook wel als hij kinderen heeft dat hij meer tijd daar aan geeft dan aan zijn kijkers

  2. Ik krijg al tranen in mijn ogen als ik er aan denk laat staan als hij echt stoot zou ik zo hard moeten huilen dat ik de hele week op mijn kamer zit en alleen maar vlogs zit te kijken als enzo dit ziet ENZO STOP NOOIT JE BETEKENT ZOVEEL VOOR MIJ EN DE KIJKER IK HOU VAN JE ✌????️❤️

  3. Het is gewoon een grote geldwolf! In zijn filmpjes promoot hij ook maar al te graag zijn boek en andere “KP” spullen. En al die jonge fans trappen er met open ogen in!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *