Enzo Knol Skypte Tot 4 Uur ’s Nachts Met Dee

Enzo Knol

Enzo Knol

Enzo vertelt dat hij wel tot 4 uur ’s nachts (of ’s ochtends) bleef skypen met Dee toen ze elkaar nog maar net kenden. Enzo woonde in 2013 in Assen en Dee in Zeist. Die afstand was te groot voor een persoonlijke ontmoeting.

Als de vogels in die vroege ochtend begonnen te zingen wisten de geliefden dat ze naar bed moesten. Dee moest dan om 7 uur die ochtend weer opstaan voor school.  Zoals je weet hebben de vlogger en Dee elkaar ontmoet via social media. Eerst via Twitter. Dee volgde Milan en stootte toen toevallig op zijn jongere broer Enzo.

Fanmeeting Volkwagen

Ook in de vlog gaat de YouTuber naar een besloten fanmeeting van Volkswagen. Toen Enzo een foto daarvan op Instagram zette begrepen fans niet waarom ze daar niet eerder van wisten.

Maar het was gewoon een besloten meeting, alleen voor mensen van Volkswagen die sponsor is van de Blauwe Kaart. Er staan dit jaar nog steeds in totaal 12 meetings gepland, aldus de populaire vlogger.

Zie ook: Enzo en Dee roken niet!

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *