Enzo Knol Slaapt Alleen

Enzo Knol

Enzo heeft voor de eerste keer sinds 4 maanden alleen geslapen. Geen paniek. Niks aan de hand. Er is geen ruzie. Dee was gewoon thuis gebleven, want ook zij gaat de volgende dag weer naar school en Enzo heeft voor morgen veel te doen.

Enzo Knol

Enzo is gevaarlijk bezig in zijn nieuwe vlog. Foto: YouTube.

Overigens, vandaag is het precies 2 jaar geleden dat Dee voor de eerste keer in een vlog (nummer 37) van Enzo voorkwam. De kijkers wisten toen nog niet eens dat het zijn vriendin was!

Enzo kleddernat

In de vlog van vandaag is hij in het leger waar hij behoorlijk gevaarlijke dingen mag doen. Maar natuurlijk ook heel leuke dingen, zoals een graafmachine besturen. Aan het einde van de dag wordt Enzo niet gespaard door de commandant der strijdkrachten.

Of de populaire vlogger even onder een graafmachine wil staan. Iemand anders gaat hem filmen, terwijl de manschappen toekijken hoe Enzo doet wat hem wordt opgedragen.

Nou, je voelt hem al aankomen. Zodra hij eronder staat wordt er een enorme sloot water over hem heen gestort. Enzo doet het enige wat je dan kan doen: blijven lachen. En hij drukt zich zelfs op terwijl het water letterlijk met bakken over hem heen wordt gekieperd.

Als je die beelden ziet dan krijg je misschien ook zin om in het leger te werken. Op woensdag 23 september is er Techbase waar je meer info kunt krijgen wat er daar allemaal mogelijk is. Of je kan eerst de vlog van Enzo bekijken.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *