Enzo Knol Slaapt Naast Justin Bieber?

Ja, even leek het erop. Enzo Knol was bij het MTV-spektakel in Milaan. En natuurlijk neemt hij ons mee bij zijn wonderlijke avonturen in Italië.

En is het echt waar? In het hotel waar Enzo en Dee overnachten is Justin Bieber?! Althans een papiertje met daarop de naam van deze artiest is geplakt op een hoteldeur. Enzo en Dee slapen ernaast!

Even dacht de blonde vlogger dat daadwerkelijk de van oorsprong Canadese zanger naast hem sliep. Mispoes. Het was waarschijnlijk een grap. Maar Enzo en Dee zaten wel in het MTV-publiek en hadden een uitstekend uitzicht op de wereldberoemde sterren.

Justin Bieber Heeft Knolpower

Natuurlijk komt in de vlog ook de in Knolpower rood (!) gestoken Justin langs. Alsof de zanger wist dat Enzo in het publiek zat! Ha ha, nou ja, denk het niet, maar Enzo had de superster zomaar kunnen aanraken. Als hij een arm van 100 meter had.

Het blijft een fantastische belevenis. Weer een extra hoofdstuk voor de opvolger van zijn succesboek Knolpower!

Zie ook: Enzo Knol krijgt spinnenvanger.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Eén gedachte over “Enzo Knol Slaapt Naast Justin Bieber?”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *