Enzo Zegt Sorry Voor Verlate Minecraft Survival

Enzo Knol Minecraft Survival

Enzo raakte even in paniek. “Waar gaat dit heen mensen?” Enzo was net ziek geworden en wist gewoon niet hoe hij nog iedere dag met een vrolijke vlog kon komen.

Minecraft Survival 3

In een speciale video die om 17.00 op zijn YouTube-kanaal verscheen legt Enzo uit dat hij door zijn ziekte ook de nieuwste Minecraft Survival 3 moest uitstellen. “Sorry”, zegt hij tegen hen die al zo lang op de nieuwste Minecraft hebben moeten wachten.

Zoals je zelf hebt gezien is een deel van de vlogs overgenomen door Dee. Enzo heeft zich erdoorheen geworsteld en is nu beter.

Maar hij is op dit moment net op vakantie gegaan naar Turkije! Normaal gesproken neemt hij van tevoren deze video’s op voordat hij op vakantie gaat. Dat ging dus nu niet vanwege de ziekte. Daarom zullen ook de komende week nog zijn Minecraft video’s worden overgenomen door zijn vrienden.

Nieuwe Minecraft 1 juli

En Enzo bedankt zijn fans voor de tienduizenden berichten van beterschap van fans. Voor degenen die zich afvragen ‘Wanneer komt de Minecraft Survival 3?’ geeft hij ook antwoord: Vanaf 1 juli gaat hij van start!

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *