Enzo Knol Krijgt Eindelijk T-shirt EenhoornJoost

Enzo Knol

Enzo Knol

EenhoornJoost, de gekke blonde jongen uit Friesland, is wel vaker bij Enzo Knol op bezoek geweest. Elke keer vroeg Enzo of hij ook zo’n ‘Alleen maar Liefde’ T-shirt van hem kon krijgen. Natuurlijk kon dat, zei Joost.

Afijn, een half jaar later is het dan toch eindelijk zover dat Enzo de speciale zwarte shirt krijgt. De populaire YouTuber heeft geen enkel probleem om reclame te maken voor de shirts van collega-YouTubers.

Enzo’s Hondenuitlaatservice

Ook in de vlog vertelt Enzo dat hij voor de eerste keer het woord ‘hondenuitlaatservice’ heeft gezien. Dee haalt haar schouders op. Een heel gewone service. Het is voor mensen die een huisdier hebben maar geen tijd om hem uit te laten. Omdat ze werken of slecht ter been zijn.

Heeft Enzo weer wat geleerd. En wij hebben weer een leuke vlog waarin ook Enzo Frieser bij hem thuis is. De jongen loopt stage voor school bij Enzo Knol! Ja, we wil dat niet!!

Zie ook: Enzo’s kerstboom staat er nog steeds.
Alle berichten Enzo Knol.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *