Enzo Knol te gast bij Giel 3FM

Vanochtend was Enzo Knol samen met Mark van het kanaal Gekke Markie te horen op de radio bij 3FM. Hij zat aan tafel met Giel Beelen die zich afvroeg hoe je zelf ook een vlog kan maken. Via Twitter laat Enzo weten dat hij het hartstikke leuk vond en ook Giel heeft getweet dat hij het enorm interessant vond dat Enzo is langs gekomen.

Luister en kijk het fragment hieronder terug!

Giel Beelen

Giel Beelen oftewel Michiel Beelen kreeg al snel zijn bijnaam Giel door zijn eerste baan als presentator bij het kinderprogramma “Truffel”. Dit ter voorkoming van spraakverwarring met een andere presentator in het programma met dezelfde naam.

Sinds 1997 is Giel begonnen met het ’s nachts radio maken voor 3FM. Een aantal jaar later mocht hij dan ook overdag presenteren. Vervolgens zette hij in 2014 het record langst radio maken ter wereld. Dit deed hij 198 uur en 10 seconde aan een stuk door. Dit record is erkend door Guinness World Records.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *